Редактор: e-mail: Кадър бТВЗа изборите в Благоевград имам да казвам две неща.

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВЗа изборите в Благоевград имам да казвам две неща.
Коментари Харесай

Нинова: Партиите на Слави и Мая избраха за кмет на Благоевград заместник-кмет на ГЕРБ

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

За изборите в Благоевград имам да споделям две неща. Преди изборите прогнозите на някои социолози, политолози и анализатори бяха, че Българска социалистическа партия остава трета мощ в Благоевград и борбата за първото място е сред ГЕРБ и „ ИТН “. Оказа се погрешно. ГЕРБ останаха трета мощ и борбата за кметското място беше сред нас и „ ИТН “. Казвам го, тъй като и в този момент някои предвиждат трето място за Българска социалистическа партия на националните избори.

Това сподели Корнелия Нинова в „ Лице в лице “ по бТВ.

Второто, обаче и към този момент съответно, за което ме питате, „ ИТН “ и „ Изправи се мутри вън “, които имаха обща кандидатура, осмислят политическото си битие, като изтъквам ги тях: изчегъртване на модела ГЕРБ. Издигнаха за претендент за кмет на Благоевград и избраха кмет, който беше заместник-кмет на ГЕРБ, сплотиха се на втори тур, те и гласовете от първия на ГЕРБ и го избраха. Значи да целиш в политиката да изчегърташ модел на ГЕРБ и да издигнеш за кмет заместник-кмет на ГЕРБ, за нас това не е смяна, това е замяна, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР